eHam Logo

Community
 Home
 eHam.net Home
 Articles & Stories
 Contesting Wiki
 Speakout
 Strays
 Survey
 My Profile

Resources
 This Week's Contests
 Classified Ads
 Contest Links
 Product Reviews



Contest Lists
 3830
 CQ-Contest
 CT-User
 NA-User
 SD-User
 TRLog
 VHFcontesting
 WriteLog

Other Lists
 Amps
 AntennaWare
 Propagation
 RFI
 RTTY
 TenTec
 TopBand
 TowerTalk
 Yaesu

 Mailing List FAQs


Site Information
 About This Site
 Contesting.com Team

Contesting Online Forums : Tips : KENWOOD TS-120 Forums Help

1-3 of 3 messages

  Page 1 of 1  


KENWOOD TS-120 Reply
by EA5BM on August 6, 2005 Mail this to a friend!
Hi there
Not sure if this is the adecuate forum, but:

I have installed recently a YK88-C filter (500 hz cw) in my TS-120V and no works.

Must I do some thing else?. I have only soldered the filter but no bridges cuted, no microswitch, NOTHING more.

The users manual, has no instruction about the installation.

Any news?

Thanks in advance
Juan
 
RE: KENWOOD TS-120 Reply
by n7geb on August 12, 2005 Mail this to a friend!
Juan, there is a jumper on the side of the YK-88c that needs to be moved from one position to another wen you install a YK-88c. Looking at the bottom of the rig from the front , the jumper is to the left of the filter, and it needs to be moved down to the next set of connectors. The jumper is white, has two connection wires, and is not soldered. Anyone with a TS-120 owner's manual could explain it better.
 
RE: KENWOOD TS-120 Reply
by EA5BM on August 12, 2005 Mail this to a friend!
Problem has been solved, as per N7GEB and PA1TX answers.
Thank you
Juan, EA5BM
 

  Page 1 of 1  

 
Next Topic:   Korea
Previous Topic:   JA Contest
Email Subscription
You are not subscribed to this topic.

Subscribe!
My Subscriptions
Subscriptions Help


Search Tips:

Check our help page for help using Forums, or send questions, comments, or suggestions to the Forums Manager.