eHam Logo

Community
 Home
 eHam.net Home
 Articles & Stories
 Contesting Wiki
 Speakout
 Strays
 Survey
 My Profile

Resources
 This Week's Contests
 Classified Ads
 Contest Links
 Product Reviews



Contest Lists
 3830
 CQ-Contest
 CT-User
 NA-User
 SD-User
 TRLog
 VHFcontesting
 WriteLog

Other Lists
 Amps
 AntennaWare
 Propagation
 RFI
 RTTY
 TenTec
 TopBand
 TowerTalk
 Yaesu

 Mailing List FAQs


Site Information
 About This Site
 Contesting.com Team

Contesting Online Forums : Tips : little power on ft 1000mp, help Forums Help

1-3 of 3 messages

  Page 1 of 1  


little power on ft 1000mp, help Reply
Anonymous post on November 19, 2000 Mail this to a friend!
hello my name is john and my problem is,
the las weekend, when i check my wattimeter, little power out with my aplifier, and i see the ft 1000mp
go out 25 watt, on 10, 15 and 20 meters,
but 50 watt on 40 and 100watt in 80 and 160 meters
check my menu and the position 4-0 and 4-3 is ok and show 100 watts. (no take any internal part)
any solution for the next arrl 10 meters?????
thanks john
 
RE: little power on ft 1000mp, help Reply
by N2MG on November 20, 2000 Mail this to a friend!
Hi John,
Can you try the radio into a dummy load, or direct into an antenna (bypassing the amp completely)? Maybe the amp has an "input" problem into which the radio doesn't like to transmit. (What's the SWR that the radio sees looking into the amp?)

Is there a front panel adjustment for power or something similar that would affect power output (like mic gain, or processor output, etc.)? Can you try it on CW and is it better?

73 Mike
 
RE: little power on ft 1000mp, help Reply
by N2MG on January 28, 2003 Mail this to a friend!
test
 

  Page 1 of 1  

 
Next Topic:   little power on ft 1000mp, help
Previous Topic:   NA and the FT-1000MP
Email Subscription
You are not subscribed to this topic.

Subscribe!
My Subscriptions
Subscriptions Help


Search Tips:

Check our help page for help using Forums, or send questions, comments, or suggestions to the Forums Manager.